KA Kustannusanalyysi Oy on kaikista palveluntoimittajista riippumaton ja puolueeton kustannusten konsulttiyritys, vuodesta 1993 lähtien.

Asiantuntijamme

Työterveys

Fredrik Lindström ProboCons, omistaja

"Minulla on viidentoista vuoden vakuutus- ja pankkitausta. Kokemukseni on karttunut hankintoihin liittyvissä tehtävissä ja olen myös toiminut yksityisen terveyshuollon vastuutehtävissä lähes viisi vuotta.

Olen taustani turvin kannustanut yrityksiä tarkastelemaan työterveyspalveluiden ostamista ja laskutusta neutraalisti yhtiön oman hankintastrategian kannalta.

Tietotaitoni ansiosta asiakasyritysten työterveyspalveluiden listahinnoittelu vastaa juuri kunkin yrityksen mukaisen profiilin hinnoittelua. Yritykset ovat kaikki erilaisia ja siksi myös työterveyshuoltoon liittyvät sopimuksetkin saattavat poiketa toisistaan, toimialasta riippumatta. Olen myös asiakkaan käytettävissä uusien sopimusten neuvotteluissa sekä hintapäivityksissä, jotka toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tavoitteeni on ennen kaikkea antaa asiakkaalle varma tieto siitä, että turvallisuuden tunne työterveyspalveluiden laskutuksen tasosta ja sen oikeellisuudesta on taattu. Asiakkaan, joka harkitsee yhteistyön aloittamista kanssamme, kannatta huomioida, ettemme puutu mihinkään sellaiseen asiaan, joka koskee hoidon oikeutusta tai määrää. Tällaiset asiat ovat - ja niiden tietysti pitääkin olla - aina lääkärin ja potilaan välisiä asioita."