Maksatko oikeaa hintaa epäsuorista ostoista? Vastaako laskutus sovittua? Olemme apunasi, riippumattomasti, puolueettomasti – vuodesta 1993!

Toimintamalli

Maailma ympärillä on jatkuvan muutoksen alaisena, uusia palveluita ja palveluntuottajia syntyy, yritysostoja ja fuusioita tapahtuu. Pidämme sinua asiakkaanamme ajan tasalla muutoksista, kerromme niiden vaikutuksista ja esitämme toimenpiteitä harkittaviksi. Sinä päätät mihin toimenpiteisiin ryhdymme.

Tarkistamme, ehdotamme ja selvitämme – ammattitaitoisesti, nopeasti, luottamuksellisesti.

KA esittää asiakkailleen edullisimmat toimivat vaihtoehdot ja ratkaisut. Huomiomme varteenotettavat palveluntuottajat, joiden kanssa voi asioista sopia raportoimamme mukaisesti. Suhteemme palveluntuottajiin ovat hyvät ja asialliset. KA valvoo, etteivät kustannukset pääse karkaamaan. Pyrimme siihen, että ehdotuksemme eivät sisällä investointeja mutta mikäli toimivin ratkaisu näin vaatii, kerromme mahdollisten investointien ja palveluntuottajien vaihtokulujen suuruudesta. Sitoudumme raportoimaamme tulokseen ja sen toteutumiseen, olipa valittu palkkiomalli mikä tahansa. Raportoimme tuloksista sovituin väliajoin taannehtivasti, vuosineljänsittäin, puolivuosittain, vuosittain. Filosofiamme on pitkäjänteinen yhteistyö.

Hinnoittelu

Lähtökohta on, että hinnoittelumme perustuu osuuteen todellisista, laskutuksesta todennetuista oikeista säästöistä. Ennen yhteistyön alkua sovimme palkkiomenettelystä joka voi olla säästöperusteinen tai vaihtoehtoisesti voimme sopia myös kiinteän hinnoittelun, kuukausihinnoittelun, liittymäkohtaisen hinnoittelu tai jotain muuta.

Pääsemme varmasti asiasta sopuun, mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa.

Yhteistyö kanssamme on helppoa. Parhaassa tapauksessa pääsemme alkuun pelkän allekirjoituksella varustetun valtakirjan valtuuttamana. Annamme tarkat ohjeet aineistosta, mikäli tahdot huolehtia tarvitsemastamme aineistosta itse. Kaikki käy!